

MATERIA ITALIAN FINE DINING
MENU DEGUSTAZIONE
CONFINI 37
Otoro Vitellato *
Otoro Vitellato *
Tonno | Vitello | Parmigiano 48 | Bagnacauda
Tonijn | Kalfsvlees | Parmigiano 48 | Bagnacauda
​
Trota Salmonata
Zalmforel
Mela Annurca | Gambero rosso di Mazzara | Burro Nocciola
Annurca-appel | Rode garnalen van Mazzara | Beurre Noisette
​
Plin alla Genovese
Plin alla Genovese
Guancia di Maiale | Caciucco | Peperone alla concia
Varkenswang | Caciucco | Paprika alla concia
Pastina al Formaggino **
Dedicato allo Chef e mentore Peppe Giacomazza
Pastina al Formaggino **
Anguilla affumicata | Burro Fermentato |
Aceto Balsamico Stravecchio
Gerookte paling | Gefermenteerde boter | Aceto Balsamico Stravecchio
​
Piccione alla Royal
Duif “Royal”
Tartufo Nero | Rombo | Fungo Recchione
Zwarte Truffel | Tarbot | Recchione- paddestoel
​
Riso Venere
Venus Rijst
Arancia Rossa Siciliana | Butternut | Cocco
Siciliaanse bloedsinaasappel | Pompoen | Kokosnoot
•
​
Menu 4 gangen € 86
Menu 5* gangen € 97
Menu 6** gangen € 109
•
Wijnarrangement
4 gangen € 40
5 gangen € 52
6 gangen € 60
​
Sap-arrangement
4 gangen € 23
5 gangen € 32
6 gangen € 40
•
​
​
Tagliolini
Tartufo Nero | Parmiggiano 48
Dagprijs
​
Extra Formaggi / Al posto del dessert
Kaasaffineurs Van Tricht
19 / 10
•
​
Lunch
Wisselend 3 gangen lunchmenu € 57
(woensdag, donderdag & vrijdag)
Aangepaste wijnen € 23
Aangepaste sappen € 16
•
​
Op vrijdag-en zaterdagavond
serveren we enkel het 5 of 6-gangen degustatiemenu.