top of page
MATERIA ITALIAN FINE DINING
MENU DEGUSTAZIONE
12 PASSI
Sgrombro
Makreel
Shiso rosso | Lattuga di Mare | Sudachi
Rode shiso | Zeesla | Sudachi
​
Polpo*
Octopus
Patate | Capperi | Chorizo
Aardappelen | Kappers | Chorizo
​
Plin alla boscaiola
Coda di Manzo | Funghi | CastelMagno
Rundvlees staart | Paddenstoelen | Castelmagno
Branzino rosso
Roodbaars
Beurre Blanc | Carote | Patata
Beurre Blanc | Wortel | Aardappel
​
Crostata Scomposta
Ricotta di bufala | Vaniglia
Frutto della passione | Farro
Buffelricotta | Vanille | Passievrucht | Farro
•
​
Menu 4 gangen € 85
Menu 5* gangen € 97
•
Wijnarrangement
4 gangen € 38
5 gangen € 47
​
Sap-arrangement
4 gangen € 20
5 gangen € 25
•
​
​
Tagliolini
Tartufo Nero | Parmiggiano 48
Dagprijs
​
Extra Formaggi / Al posto del dessert
Kaasaffineurs Van Tricht
18 / 9
•
​
Lunch
Wisselend 3 gangen lunchmenu € 54
(donderdag & vrijdag)
Aangepaste wijnen € 26
Aangepaste sappen € 15
•
​
Op vrijdagavond en zaterdagavond
serveren we enkel het 5-gangen degustatiemenu.
bottom of page